VÀI H̀NH ẢNH

CHỮA BNH bng TÂM LINH CHO NGƯỜI NGAI QUC

Của THY KHÔI

Tâm Hư ghi nhn

Tele: 714. 454. 4571 hay 714. 704.0070

P.OBOX 820 MIDWAY CITY, CA 92655     * EMAILvu2300sbcglobal.net

 

H́nh (1) từ trái qua phi : SUSAN KELLMAN đau lưng 9 năm, đă đi 26 BS M không khi .Sau 3 ln đến cha và 3 ln bng đin thai đă hết đau long 100%. Anh PAUL ngồi kế thy Khôi , đau lưng, stress đă khi sau my ln cha..

H́nh  (2) Bà LOIS MORRIS đau lưng, đau 2 bên háng, đi không đươc , đă đi được ngay sau   ln cha đầu tiên.. ( coi tài liu sau).Khi bà coi cái Video để t cha bnh, bà đă nhn được ‘năng lượng” tâm linh vào trong người phát ra t Video, và cũng ngi thy mùi hương ‘tâm linh ‘ phát ra t cái Video tape...Ti đó, th By ông bà gọi vào đài phát thanh trong gi cha bnh ca thy Khôi để cha tiếp , bà cũng đă ‘Ngi’ thy mùi hương tâm linh qua đin thai.. thy người có lung khí m chy t đầu xung chân

O6ng bà Herman đă k đầu đuôi câu chuyn trên đài cho thính ga nghe..( có tape thâu buổi cha bnh trên đài này )

 

CHỮA BNH CHO BÀ LOIS MORRIS

Bà Lois đă đi được sau 15 phút cha bng tâm linh, bà cười nói vui v..

Sáng đó bà Lois bước xung khi chiếc xe RV th́  b đau long và 2 bên hông không th đi được mt bước, bà đă đau từ đêm hôm trước .Hôm nay chng bà mun chđi cha BS v xương, nhưng bà không th bước vào xe để đi.. đă đứng đó hơn mt tiếng ri mà vn chưa bước đi vào xe  đỗ ngay bên cnh được . Khi đó tôi đi bách b ngang qua ( v́ h sng chung trong Mobilehome với tôi). Chng bà, Herman Morris - như mt s ‘huyn nhim’ tâm linh  hi tôi có th giúp ǵ được cho v ông ta không ? -  ông không biết tôi là ai  ?

   Khi đó nét mt bà rtđau đớn, tay nm cht thành xe  không nhúc nhíc được ..

Tôi cười vi ông và nói :

” Nếu bà y tin li cha bnh tâm linh này…”.

Tôi biết nay không phi là s t́nh c, đó là mt s ‘màu nhim’. Thượng Đế mun tôi giúp bà này ..V́ người M h không bao gi làm như vy, nht là hi mt người không quen biết –Á Châu như tôi về vic giúp v ông ta trong ḥan cnh này…

Tôi quay sang hỏi bà Lois :

“ Bà có Tin và có muốn tôi cha cho không ..?

  Bà gật đầu nói có và mun được tôi giúp…Tôi nói bà nhm mt li và làm theo như thế…như thế..”Hăy nhm mt li, gi tâm an – trí tnh lúc này, hăy nghĩ đến cái năng lc tâm linh ca TĐđang i đưa xung t đỉnh đầu cho bà ..để điu chnh li nhng s mt quân b́nh trong cơ th bà..Bây gi hăy hít vào thou ra 5 ln, chm và xâu….

….Sau 15 phút, tôi nó bà mở mt ra ..

T6oi hỏi bà có cm nhn ǵ trong người khác không ?

Ba cho biết, thy mt khí m chy t đầu xug chân, ch hai bên hông, nóng nhiu hơn và như có gịng ‘đin’ chy..Bà thy người nh nhàng , hết đau nhc và cười vui….

 Tôi nói bà hăy bước đi, lúc đầu bà c̣n s không dám bước, chỉ dám b hai ray ravà nhích đi mt chút…Tôi cười nó bà hăy bước mnh dn…Bà th bước vài bước ..và cười, ánh mt ánh lên nim vui..Tôi dt bà ra đường và bước đi vi bà mt quăng dài, dưới con mt kinh ngc ca ông chng..( ông mng v́ bà đă đi được không phải ch bà ti BS na..)

  Sau đó tôi đi v và mang cho cái Video tape để coi nhng người M tôi cha, và dn bà cách ngi ‘thin” để coi t cha bnh ..Haii gi sau, ông Herman, chng bà gi cho tôi nói: khi hai ôngbà coi tape có nhân được lung ‘Khí nóng’ chạy trong người và ‘Ngi’ thy mùi hương tâm linh ..bay quanh pḥng…

Tối đó hai ông bà đă gi vào Đài VNTD trong gi cha bnh ca tôi để cha tiếp..Bà Lois cũng đă cm nhn lung t đin chy t đầu xung chân và cũng ngi  thy mùi hương tâm linh qua đường giây đin thai. thy khe ra..( có tape thâu bui này..)

       

Bà TARA, họa sĩ  ART GALLERYSaigon – VN, hai mắt b khô, liếc qua li b ‘sn’ rt khó chu. Sau 3 ln cha đă khi , và thy người nh nhàng – khe mnh sau đó.

Mỗi ln cha ,đều cm nhn có lung ‘khí’ m – mát  chy trong người và thy sng khóai..

Anh  RICO WALKER đau lưng sau tai nn xe, sau 3 ln cha đă khi 75%..Khi cha anh cng thy khí m trong người ..

 

 

Chữa bh trong ch ALBERTSON cho cô ALGA & LLOYD, ALGA bị đau c quay qua quay li rt khó khăn, sau 15 phút, c thy b 80% . LLOYD cm thy lung ‘ T Đin’ chy t đầu xung chân và lông tay dng lên khi nói chuyn vi thy Khôi.. ( h́nh chp bng cell phone nên không rơ). Ti đó LLOYD da goi o  đài và nói chuyn này..

 

H́nh kế là MICHEAL M. đau lưng sau tai nn xe , đă cha nhiu nơi không khi, có duyên nên anh goi đin thai xin cha. Sau 4 ln cha, anh hết 100%..Anh vác bao ‘dog food” 55 lbs li t ơn – trước nay anh nói không mang được cái ǵ nặng quá 10 lbs.Đặc bit khi anh ngi ‘thin’ vi thy Khôi, anh đă  Nh́n’ thấy ‘Qúa khư và Tương lai’..

Anh đă gp li m, bà ngai, b..đăï chết…nhng người này khi chết đều trên 70 tui, nhưng khi ‘hn’ anh  nh́n’ thấy th́ h trông chng 25 tui thôi (!)..    Anh đă thy li hi c̣n nh mi sinh ti nay, anh đă thy ‘hâu kiếp ca anh sinh ra là người Trung Hoa, anh đă ‘nhin’ thy nhiu ‘biến c’ ln xy ra trên thế gii và California trong ṿng 10 năm na s có mt trn động đất ln, và ch Orange County này sẽ ch́m xung bin, cũng như thy Thế Chiến th Ba xy ra đâu trước  nhng nướ cnào b tn dit ..Khi anh ngi ‘thin tâm linh ‘ vi thy Khôi anh cũng đă cm nhn nhiu s khaqc l trong cơ th và trong tâm thc…

  Anh cũng đă lên đài Mẹ Việt NamNam California – CA và kể chuyn cha bnh này cho thính gi ngh – có Video tape thâu bui này..

Và c̣n hàng trăm nhng s Huyn Nhim khác na trong vic cha bnh bng Tâm Linh ca thy Khôi hơn 5 năm qua Little Saigon – CA..( có tape thâu hết nhng s vic này..)

 

Video thâu được về việc chữa bịnh bằng tâm linh

     

 

Chữa Bịnh bằng Tâm Linh 1


     

 

Chữa Bịnh bằng Tâm Linh 2

     

 

Chữa Bịnh bằng Tâm Linh 3
 

   

 

Chữa Bịnh bằng Tâm Linh 4
 

 

MỘT VÀI H̀NH ẢNH NHỮNG NGƯỜI CÓ NĂNG LỰC SIÊU PHÀM ở khắp nơi trên thế giới..!

 

 

 

Micheal khỏi bnh sau 3 ln cha bng đin thai, vác bao dog food 55lbs

đến ‘ta ơn’ ..Và Micheal trên đài M VN  k chuyn hun nhim này..

Những chuyn ‘khó tin’ nhưng có tht này xy ra rt nhiu trong vic’ cha bnh’

Của thy Khôi trong my năm qua Orange County - CA

 

 

* DƯỚI ĐÂY LÀ THƯ CÁM ƠN CA CÔ SUSAN KELLMAN

Trước làm Post  Office - Midway City - CA, bây giờ đă đổi đ Hawaii..

 

ĐÂY   THƯ VIT TAY ca SUSAN KELLMAN

 

CHỮA BNH NG̉AI ĐƯỜNG PHỐ CHO MICHEAL C.

 Một hôm tôi đi mua đồ tim STPLE , góc đường HARBOR / GARDEN GROVE, khi buc ra ca tôi thy mt người M tiến đến g bán cho tôi cái xe đạp và cái Car’ Radio, anh ta noi 1mi tù ra không có tin.. Tôi mun giúp anh ta nên ‘làm bmua và nhờ anh vàoxe thay cho tôi cái radio trong xe, khi anh cúi xung thay, anh nhăn mt v́ c  đau. Tôi hi nếu anhtin, tôi có th  cha cho anh..Trong khi anh cúi xung thay tôi để tay tôi trên đầu anh cách mt khang cách…và mt lúc anh thây nóng trong người và lung ‘đin’ chy trongngười và anh thy hết đau..Tôi nói nay là ‘năng lượng t́nh  thương’ ca TĐ chaa cho anh…Và anh khóc…Nhng git l HnhPhúc tuôn tràn trên mà,

Anh nói , chưa có ai đối x vi anh như tôi c, h đều s hai và xa lánh anh, chỉ có tôi là đến nói chuyn vi anh và giúp đỡ anh.Tôi đă tăng anh $30 dollar , kèm theo cái túi ng, ít đồ ăn khô  có trong xe và ..tr li anh chiếc xe đạp và cái Radio..để anh bán cho người khác..

   Trong nét mặt ‘giang h’ , bt cn đời ca ánh ánh lên niềm tin tưởng và yêu thương..

Anh đă nói: ..Chắc phi có mt đấng Thương Đế..!

 

 

Why some people are angry and scared when they know the Realities ?

What Power that Blocks them to Find Out the TRUTH ?  

Does Mankind have Freedom of Thinking ?  

Time of Illusion and Lie are over for that fall of the mankind evolution on earth.  

Man is born to be Prosperous, Happy and Free.  

He is not a slave of  anybody even of the Myth !

 

SPIRITUAL TREATMENT 

of  DISEASES 

by  Phone. 

IS THAT TRUE ?

 

What Is The  Power of Mind ? This is a scientific  way of treatment and nothing about superstition !

 

     Over the past three years,  Master  Khoi Vu  has applied his treatment method on Radio in Southern California in his program entitled “To find the Peace of mind & Release all diseases by Spiritual Power.”

    Many things happened when his patients call on radio to talk about their cases. A lot of listeners have been  surprised and some of them even got  angry  by this event.   They assumed that  Khoi Vu set up for making money when they realize he doesn’t belong to any religion and create his method of miracle for  humanitarian aims.

 

     According to Khoi Vu Everybody can have this power by practicing correctly his Spiritual Meditation  method and know Who We Are ? “. Whenever people only pray or take vegetables, they never have this power.   Our “Creator” give us everything that includes this special power only by practicing in the right way with our preservation  and consistency.    When we have the mind power, we will have the spiritual power that give us the knowledge about the Universe Energy .

 

     The human mind can master  many things on the earth.    Myself,  I have seen hundreds of documents concerning  those who have the grace of being released  completely or partly from diseases.   A lot of them are living very far and don’t know   Khoi Vu before.   They call to the radio in Southern California to listen to him.   Some of them are disabled on their wheel chairs.   After  hearing Master Khoi  give them orientation, some  can stand up on their own.     Some felt  relaxed and were over their bed  or could  see their own  images  when he cured  them on air by radio.   There are some who felt an electrical current spreading on their body .    Some  Americans met  him  in ALBERTSON MARKET or PETCO, suddenly realizing  his spiritual power after  talking  to him.    Master Khoi related:

 

     - One day, I went to PETCO , 6761 Westminster in Westminster,  CA  to buy some food for my dog.   When I  was waiting  to pay,   there was a lady   standing behind the cashier.   Later I knew  she is the assistant manager.   She turned  around, came next to me and put her head to my shoulder then said : “ I stand beside you to receive more energy from you.   When I am in opposite side, suddenly I realize a source of good power  entering  to the top of my head.   I feel something comfortable, peaceful in mind that push me to step beside you though I never knew you before.       After that,  I talked  to her awhile and took a photo with her by cell phone . For those who really want to know about  the events, please contact   Master Khoi Vu

 

·   There are several methods of diseases treatment. 

    Release diseases by Spiritual power is also a method.

  

      - Let us consider  the case

of RICO WALKER , victim of a dangerous  car accident.     He tried few doctors and was not released  from pain on his spinal column that he couldn’t curve down  his  back.   Only two times, each time 15 minutes  of treatment by   Khoi ,  he  didn’t feel aching as before.   Finally he  said :   “I  was 75% better after  three times of  treatment, by  Master Khoi  Vu.”   

   Please see  his attached letter  thanking Master Khoi Vu and photo.

 

     - Another “miracle” happened to an American young couple at ALBERTSON MARKET in California at   9:30 pm,  Friday, May 27, 2004, when Master Khoi shopped for coffee mate.   Because the can put on the high shelf,  he asked  LLOYD and ALGA to take it down for him. They talked  together and Lloyd asked him :   “Are you Taichi ?”  He looked  like a monk wearing a black suite. Master Khoi introduced himself as a man who practices spiritual  power for treatment  of diseases on radio.

      Suddenly Lloyd raised up his hand and said: “ I feel an electric current spreading from the top of my head to my hand and my legs . I was very excited and feel something comfortable inside my body “ Master Khoi smiled and replied : “ I knew it, you have a karma in catching that from me.   Does someone between you have a sickness ?.”   Lloyd let him know that ALGA have pain on her neck a long time ago and can’t rotate as normal. Turning to ALGA, he ordered her to close her eyes and transmitted the current of universal power.   Later on, after 5 minutes he told her trying to rotate her neck. She was so surprised when realizing that she felt released up to 80%.

   He recommended them to call to the “Free Viet Nam Radio Station.”   Next day LLOYD called in and told the listeners about this story.   His declarations have been recorded on cassette and video tape as a

 

proof.  ( see picture of LLOYD & ALGA )

 

     There are several Masters in the world who have the power and capacity of releasing  non curable diseases” only by using their spiritual power.   Such as Super Master ANATOLI MIKHAINOVICK in Moscow, he cured on the TV,  Super  Power  Master YANXIN in China and Venerable YUKTESWAR in India  as well as thousand other master all over the world ...

 

    The power of mind, the spiritual thinking “can move the mountain or the sea,  so that is able to cure the diseases of our body.  Each one among us has the capacity to release by ourselves.

   

  

SPECIAL CASE # 1:

 

     Followed is the letter of  Mrs. HOA NGUYEN, KENTUCKY, sent to Master Khoi after being released by listening on the Radio in Southern California (at midnight 12:00 am to  1:00 am Sunday morning.) They can call direct to Master Khoi at 714. 638.9909 during that time from all over the World..!

 

     Mrs. HOA has been two times injured by car accident on her crane broken that causes headache, permanent dizziness, loose the capacity of taking something by hand , low spirit, loose consciousness frequently and nervous all the time.   Her doctor suggests head surgery to remove the broken fragments of crane bone, but she was afraid of surgery.   Now she is in good health for being released on 80% and found the peace of mind and is happy with her family.  Sometime in meditate when she keeps her eyes shut, she can see in mind spiritual image of  Master Khoi  with the lights of several colors.   Those are living experiences from spiritual power coming come only to those who have are fortunate to meet with Master Khoi.    And many more  MIRACLE” ....

 

     Here is her letter from Louisville, KY dated on Dec 3, 2004 to respectful Master Khoi : ( and some miracles happen to her after that day..) ( pictures)

 

        I am very happy by your spiritual power treatment that I can survive  from the migraine after two accidents of circulation. As you know, I am afraid of surgery for that can not be sure on 100% of chance.   I feel that you have received a very special benediction from our Creator to save the human beings.   The first time I talk to you on the phone one day after I heard your program “ Spiritual Healing Power “ on the radio, and the day later laying on the sofa,  when I closed the eyes, I can “see” by eyes the various colors  of blue sky shining brilliantly, I was happy in receiving a spiritual power from you transmitted inside my body. One more day after, before sleeping , I closed my eyes and practice your spiritual  meditate method of breathing deeply and think of you.   Suddenly I realized  the “spiritual image” of an old man wearing glasses with the black suite that I believed it is  your image.   Only with  your treatment, I had the impression of being emancipated in my body and my mind... “

 

     This is the picture of Master Khoi, when he served to the homeless people ( bring food and sleeping bags to over 300 homeless in the Thanksgiving holiday in Santa Ana - CA, 2003).

    When closing her eyes, she “saw” during her meditate session  at home.   After few days, she received the documents from Master Khoi, she recognized  exactly that’s the picture she ‘saw’ in her image..!

       Foffowing are   more ‘Miracles’ she received after her sickness been released 80%  and she continues to ‘learn’ and practice every day the method of Mster Khoi = Peaceful & Loving & Understanding ..!

     - Each time talking to Master Khoi by phone, she received a strong energy, like electric current flow in to her body, and felt her body flow like the ‘Air’ and felt very happy and healthy.

     - Sometime, when  listening to the spiritual healing cassette tape of Master Khoi,   she ‘SMELLS’ a spiritual perfume hours..! When she TURN OFF the tape, smells nothing..  TURN ON the tape, smell again..!

     - Now, when she touch any kind of metal object, it gives her a electrical shock and sometime.   sparks at her finger tips.  That’s why she makes 4 ice cream machines ‘Die’ when she ‘Touch’  it.

     One day, she sit on the table , her hand next to a coffee cup.   When she takes  the hand back,  the coffee  cup ‘Run’ follow her hand .?

       - She can ‘Use’ my spiritual power to call to Vietnam to heal her mother, her sister too..

 Each time she heal for them, they all received the ‘warm thing’ comes to their bodies.    And they felt better than before..

      When she heal them, she ‘Think” about my spiritual energy go thru her - and she received right away a strong energy - an electrical current flow to her body ..and she has to wear both hands and legs with gloves.  If not ..

 

   Uyen Nha is HOA’S daughter and her teacher..(picture)

    

One day, Nha get sick like ‘stomachache’, Mrs HOA   put a ‘hand’ on Nha’s  stomach..- and think about Master Khoi ‘s energy transfer thru  her.   After few minutes, Nha falls to sleep and a couple of hours later wake-up,  Nha felt like normal...When Hoa put her hands on her daughter, she felt something  moving in her hand  and Nha felt a warm thing thru her body then  she gets an electrical shock.

     - When she ‘Talk’ with me by phone, she felt a wonderful thing inside.  Her whole body becomes very light .and when she walks ..She feels  like walking  on the ‘Air’ - not by her legs..( because  at this moment , she ‘lives’  by her spiritual  body - her true self, so she can receive my spiritual thing I transmit to her

..At that time , we become ONE with the Spiritual energy = God ‘s energy = Live in Tranquility with Peace & Love)

    

    Now she became a New Person: Healthy, self esteem, generous, peaceful, self confident, loving !!

     

Mrs HOA NGUYEN is not the Only One Who received the ‘Miracles’ from Master Khoi..  Each person has different feeling , different  reception. 

If  you are interested in this, .I invite you go to  ‘The Spiritual World’ with me. 

     Someone are scared to Find The Truth.  Why.?

     Do You Want to Talk To Mrs HOA. ? 

    To Find down The Truth?

 

 

SPECIAL CASE # 2

CURED CANCER IN THE HEAD. By PHONE From California to Vietnam..!

    

*  This is another case of Miss BUI  T. THUY in Saigon, Viet Nam. She has been released completely from cancer in her crane by telephone from California to Saigon by Master Khoi and listens to his  spiritual medicine” like cassette tape, video tape & documents ..

(Now she happy, smile all the time Z’ )

     Eleven years ago , she had cancer tumor in her throat and after surgery , the tumor was removed, but the cancer root has be en running up in her crane. She lost  a lot of weight , she couldn’t take meal and according to her doctor her case was hopeless. Her mother living in Costa Mesa city , asked Master Khoi to save her life by telephone from California.   Every weekend her mother came to Master Khoi house and called to her daughter in Viet Nam .  Each time healing on the phone, Thuy feft warm and electric current transmitted  into her body and mind, and she felt better and better after each time..   Only 12 times hearing Master Khoi’s  voice, she was completely released from her cancer and back to work as a nurse , and she reveals the whole story to her doctor as well as her coworkers in hospital . Even they are  amazed by that “miracle”

     Two years later, Master Khoi came back to see her in person in Viet Nam.   She expressed deep gratitude  to him and Master Khoi still keeps the video tape recording the trip as a proof of evidence..

     Every  year, on the Lunar New Year,  Miss Bui Thuy and her mother,  Mrs Sang in Costa Mese - CA  sendi cards to Master  Khoi as a token of their appreciation.

     (Photocopy of  letter from Thuy’s mother )

 

    - Sang Nguyen ( S ) in Costa Mesa - CA,   Every weekend came to Master Khoi Vu’s house  to call to Viet Nam for  Bui Thuy’s healing.  Each time of  healing, Thuy felt an ‘electric current’  running into her body and a warm energy.  After  that she felt  much better.   Thuy believes she is more peaceful and self-confident now.(pictures)

 

    -BUI THUY,  before treatment  (pictures X)

    

Now she is totally different:  HEALTHY, HAPPY, change  in her attitude ( picture Z) No more high temper, more generous and have peaceful mind.  She recovered from cancer after 12 times healing by phone and ‘Listen’ & Watch & Read’ the spiritual  documents of Master Khoi.  And she is back to work with new energy.

     Do you want contact to her in Vietnam?   Her phone : 011 8489620672

I have hundreds of cases like this.   Do you want to see it.?

KHOI VU : 714. 454.4571 / 714. 704.0070

Email : vu2300@sbcglobal.net

  

      Study about spiritual power means correction of ourselves

      by learning the unknown. 

       After that we have to practice what we have learning .

      The spiritual way is the way of thinking from our heart, our mind, and from our subconscious. 

        The spiritual power is staying inside of us, that is entire purity and love ...

   

    According to Master Khoi, the borderless power of thinking is an undeniable thing.

   We are living in the time of doomsday of mystery and superstition. By the old fashioned thinking of the clergymen and by their lack of knowledge, they are retarding the evolution of mankind and are ignoring the prosperity of science .

    Five centuries ago, the famous scientist Galileo Galilei discovered that the Earth was  turning round the Sun, and by that he was persecuted by Vatican Catholic Church. And when the scientist Louis Pasteur discovered the germ theory of disease, he was also accused as a liar by his colleagues.

   And among human being, there are lots of clairvoyant people who have been mocked, accused as crazy and even killed by the ignorant public .

    They are men of lucidity who know the Truth in Life. According to master Khoi, in the universe , there are always two opposite forces to help humanity toward evolution. These forces represent Edification and Destruction, Wisdom and Ignorance, or God and Evil..

   These two forces remain in ourselves and up to each of us to choose what we want to become.

    Sure there is in the Universe energy of good power which is spreading all over to sweep out the ignorance, the obscurity, the ambition and selfishness in order to build up the new history for humanity on this Earth.

     This coming day is not too far, that marks the agony of false theories under colorful cover of religions. Those who practice their religion are afraid of the truth, because they don’t have true faith, so that they must be responsible for the actual situation of this world.

     Just to save the humanity getting of from the ignorance that now we have in the world several enlightened men who are searching for Truth and courage to voice.  They represent the force of truth, to lead the humanity back to itself. Only by realizing the truth, the human being will find out Love - Happiness and Prosperity..

   

By that, Master Khoi  tell us about the new revelations of truth and the spiritual power of mankind.  Let us hand in hand together build up a NEW WORLD OF PEACE, WELLNESS and PROSPERITY.

..

   Those who have be released from diseases by Master Khoi, they belong to all religious  and call him the messenger of God or Buddha to save the mankind, some of them consider him as a “living Buddha”, but he just smiled and never pretends to be someone. He replies:

     “ You have the possibility as mine, or better than me.  That is only the favor from our Creator already  gave  to all of us  - the spiritual power, but we don’t know how to use it ! The thing is about the way to motivation by ourselves.   There is really no special favor from “God  given to anybody else ! “

 

    Years ago, owed thousands of dollars to pay for his airtime Radio Program and keep going on his treatment of diseases by Spiritual Power, He was the target of critics and defamed by some people of religious faith  because he didn’t belong to any religion.

    According to Master Khoi, in ourselves there are always two opponent powers representing “Good and Bad” energy in the Universe , some calls Virtue and Evil given by our Creator.

   Mankind  is really an animal having intelligence and freedom of thinking to decide about his or her own destiny in life. By his creativity, the mankind has the capacity to provide to himself a new life that is and will be different from yesterday or thousand of years before.  To day, who has changed this world, even the universe ?  That is mankind by its intelligence and its creativity.

    Master Khoi  has made a deep study about several religious dogmas or tenets. He disclosed all these “ secrets “ that a lot of people are still ignoring to discover the truth of their living on Earth. He doesn’t fear tell the truth, because only the truth can liberate the mankind from Darkness - Ignorance and Suffering.

 

Together We Build The New World Of

LOVE - PROSPERITY – HAPPINESS

 

SPIRITUALIST POWER

AND MASTER VU BOI QUANG KHOI

 

Author Nhat Tinh

 

Editor -  Author Nhat Tinh is a Spiritualist Gentleman.  He has been studying for over 20 years on theology and seems to attain “Wisdom and Knowledge”….Nhat  Tinh has researched many different subjects and other angles of spirituality and religions.  He has given lectures on meditation and spiritualist matters to many American psychics and mediums.

   

In this essay, we would like to introduce, respectfully, to readers a Master who has used spiritualist powers to heal many diseases, for example numbness, deafness, cancer…

     I have known Master Vu Boi Quang Khoi through FM 106.3 broadcasting program SPIRITUALIST POWER AND HEALING BY SPIRITUALIST AT 11:00PM on Sunday and at 2:15AM on Thursday.

     Being an author who has written and researched on many psychic as well as spiritualist subjects and after brief contacts and met with Master Khoi several times, I can not refrain from writing this article for all readers.

    My first reactions when listening to Master Khoi’s teachings on radio station were happiness and appreciation.

     Happiness is because Vietnamese have achieved a spiritualist level to obtain his sayings on spiritualist matters during the broadcasting.  Appreciation is because I have felt his immense humanitarian and philanthropic efforts when seeing his enthusiastic and determined will to heal any one who called to the station and asked for treatment.

    For over twenty years, I have researched and studied methods of using the brain in combination with prayers to the Almighty to possibly change living circumstances and health, I have never witnessed anyone who has the ability to cure chronic diseases as miraculously as Master Khoi.

    Always being humble, Master Khoi states that there are many people whose abilities are equal to or surpassing him.  And in each of us, we can be like Master Khoi or better than that.

    Another thing I realize is after listening to Master Khoi’s broadcasting programs, my knowledge on spirituality has increased and become clearer.  My friends in the conferences organized by Americans have noticed this change in me.  This is the immediate Open of Mind that Master Khoi has taught me and to all those who have been fortunate to meet with Him or listening to Him.

   After witnessing and hearing testimonies from those who were healed by Master Khoi, ranging from back pain for many years, sleepless, chronic headache, asthma, kidney problems, hand pain, shoulder discomfort, dizzy, loss of hair, unconscious to cases of evil spirits, philter, amulet, ghost possession…I am going from the normal surprise to extremely amazed.

    Being an objective observer, I have the following opinions on phenomena that I must call miracles.  First, the cases of diseases to be cured, I only knew through religious literature not actually witnessed.  Master Khoi tell me  today people can perform this but did not have to practice many years or a lifetime.  Second, those who are healed were fortunate to meet with Him, especially listening to Him, either by telephone or broadcasting, and at the same time must have Faith in Him.

    It seems to be quite simple but extremely important because Master Khoi always reminds that 50% of the power to be healed relying on the belief of the patients.  His sayings only awaken the subconscious mind in each of the person  who went to Him for treatment.  His repetition is so special in it reminding our inner highness. 

   We are a part of the Creator, therefore, our energy combines with the Creator would bring boundless power to heal any diseases.  We have less confidence in ourselves since the ancient time, we have been taught that we are weak and have to bow down to false powers created by our own human being devised with the purpose of maintaining power and influences.

 

     Knowing the truth about ourselves and others,  we will be brave and not afraid of any devil or angels.  The bravity and understanding are fundamentals of optimized love for all beings since we are only One.  All hatred and anger have not overcome our human nature.  Master Khoi has taught these matters.  Only God will bring purity, love, and power.

     I just discuss above generally about immediate open of mind and immense love.  Concerning power, with my simple observation and cases I saw from patients who came to him for healing, I only can say that Master Khoi has achieved the power and applied it to healing is the dynamic power I have never seen before.

    There was a patient calling into the radio station and stating that in the early morning she felt a tremendous wind waking her up, pushing and bending her back to heal her and she has recovered over 80%  of her nose problems.

     First, when Master Khoi informed me that He sent out the Power continuously 24 hours daily to heal and bring tremendous love to all beings, I thought it was strange and was not convinced.  Then one day, in the early morning of a Thursday, after listening to the Spiritualist broadcasting, I turned off the radio, and looking at the ceiling, suddenly someone was talking with me.

   Regaining composure, I knew I was fully conscious, not sleeping since I still looked at the ceiling.  The voice of Master Khoi himself was talking directly to my right ear.  He said the events I had related last Saturday when calling into the radio station were all correct and should continue to do so for all who were fortunate to listen to my testimonies would increase the belief of Power to Heal from Master Khoi.  Prior to that, a lady friend in the group listening to Master Khoi preaching about spiritualism also felt the same way I experienced.

    Master Khoi always reminds us that there are two forces in the universe.  One is Constructive Force and the other is Destructive Force.  This is also the reason many people have called to the station to defame his works.  Some had drastic and violent reactions in words and voice to criticize his activities.

     Some reasoned that His Power was given by devils.  Others claimed that He worshipped some kinds of ghosts.

    I try to understand further about these accusations and have questions of my own:  Why are the devils concerned about healing without any fee in return no matter the patients are rich, poor, or in any position?  Why do ghosts order the Master to provide meals to the homeless wandering around the streets and markets?

   These have been his activities within the past 14 years.  If adding the fees for His works comparing to medical doctors, certainly at this point in life He would live in a fabulous palace on the high hills facing the ocean not the ordinary living condition He is living at now happily with the dog, cat, chicken, birds  I personally and many who came in contact with Him also witnessed.

    Even the title He was called from those who admire Him, He wants to be equal with everybody.  He reminds everyone not to call themselves “son” or “daughter” of the Master.

    Difficult sacrifice and quietly walking on the thorned roads and ungrateful life to have what benefits?  To retain what position and to tighten who?  I have never heard of any master who was possessed by devils but try to teach everyone to love and respect each other, not to attach to materials and temporary properties in life and always pray to sooth spirit and body suffering of all beings.

   Only those who have the level of the understanding of facts on spiritual life and feel profound interest in saving life from suffering can understand a portion of Master Khoi’s efforts.

   In the next articles, we will go in details to help you understand about methods to heal mental disease, karma debt, and health problems that Master Khoi has preached.

 

                                  Respectfully and gratefully submitted,

                                                               NHAT TINH

NGUYEN KINH DOANH TRANSLATES INTO ENGLISH FROM THE VIETNAMESE VERSION AUGUST  2006